PENÍZE SE MOHOU HROMADIT V KAŽDÉM ROČNÍM OBDOBÍ

„Bez rodiny se člověk chvěje zimou v nekonečném vesmíru.“

André Maurois

Tvrdé eloxování hliníku

Hliník je materiál, který je široce využíván v průmyslu díky své lehkosti, pevnosti a odolnosti vůči korozi. Nicméně, aby se zlepšila jeho odolnost a tvrdost, je často potřeba aplikovat speciální povrchové úpravy. Jedním z nejefektivnějších způsobů je proces známý jako tvrdé eloxování. Tento postup se stává stále populárnějším díky svým výhodám a širokému spektru aplikací.

Číst dál...

Co dělá ramen nudle tak dobrými

Jediná složka, díky které je ramen japonská polévka tak návyková - a není to sůl! Pokud jste někdy jedli ramen, pravděpodobně jste si všimli, že na nudlích je prostě něco jiného. Jsou nažloutlé, pružné, kluzké, lehce se žvýkají, jsou pevné, ale ne přesně al dente, a ani po delší době v horké polévce se nezkazí. Jaký je tedy důvod této tolik vychvalované pochoutky? Jedno slovo: kansui.

Číst dál...

Který model značky Opel je právě pro Vás?

Při výběru nového vozu je potřeba klást důraz na mnoho faktorů. Přeci jenom je to investice na několik let, a ještě k tomu nebývá zrovna malá. Pokud chcete zcela nový vůz očekávejte od 250 000 Kč a výše, při ojetých vozech je to o něco nižší. Prodejem aut Opel se zaobírá mnoho bazarů, ale i soukromníků. Podívejme se, jak vybrat ten správný vůz.

Číst dál...

PÁNSKÁ MIKINA FOX TI DOKONČÍ TVŮJ ŠATNÍK

Přidej se i ty nejen k motokrosovému lifestylu a uprav svůj šatník na maximum!

Číst dál...

I obyčejná rouška má stále smysl

Nošení roušek je díky pandemii koronaviru více či méně povinné už prakticky rok. Čím déle toto období trvá, tím více začínají lidé být imunní vůči vládním nařízením a přestávají řešit to, co se kolem nich děje. Protože ve stínu koronaviru už žijí několik měsíců a už si na něj zvykli. Mnoho z nich proto odkládá roušky a nasazuje si je jen tam, kde je to nezbytně nutné. A to i přes to, že mohou roušky pomoci významně zlepšit současnou situaci.

Číst dál...

6 nejlepších logistických metod vychystávání objednávek

Práce ve skladu může být namáhavá a časově náročná práce. Vychystávání zboží a jeho systém je však jednou z nejdůležitějších součástí procesu plnění objednávky.

Číst dál...

Chcete začít podnikat? Kupte si už hotovou firmu

MacBook Pro, white ceramic mug,and black smartphone on table

Většině lidí si na začátku podnikání založí vlastní firmu. To sebou přináší hodně starostí a běhání po různých úřadech. Tento proces je možné značně zjednodušit a to tak, že si koupíte již hotovou firmu.

Číst dál...

Chcete jít do penze? Připravte se na předání firmy synovi

předání firmy synovi

Může se stát, že vlastník firmy bude chtít předat svou firmu na jednoho ze svých rodinných příslušníků. Příčinou může být celá řada důvodů. Možná se chystají odejít do důchodu a chtějí svěřit své podnikání členovi rodiny, o kterém vědí, že to bude dobře fungovat. Buď to, nebo vlastník firmy, může jen chtít prodat svou firmu rodinnému příslušníkovi nebo ji dát jako dárek. Ať už je důvod jakýkoli, je důležité porozumět tomu, jak provést předání firmy synovi, aby nadále prosperovala a rozvíjela se a neutrpěly vztahy v rodině.

Číst dál...

Chcete podnikový informační systém s prvky CRM? Představujeme vám Cloudy

podnikový informační systém

V současné době není vůbec jednoduché najít podnikový informační systém, který by vám jako firmě vyhovoval po všech stránkách. Ideální je, pokud je možné některé prvky přizpůsobit vlastním potřebám a požadavkům. Bohužel, takových podnikových informačních systémů je opravdu málo, ale nějaké se najdou. Jednou z novinek na trhu je Cloudy. Jedná se o kombinaci CRM systému a ERP systému. Co všechno vám nabízí?

Číst dál...

Automatizace, digitalizace a průmysl 4.0

Průmysle cloumá automatizace, dostává se čím dál víc do popředí a použít ji můžete na vše. Je libo nasadit automatizaci na technologické zařízení nebo přímo operace? Není žádný problém. V tomto článku se budeme věnovat průmyslu 4.0 a cílům automatizace výroby jehož součástí jsou také realizace s lineárními motory

Číst dál...

Chcete zde publikovat článek, nebo získat zpětný odkaz?

Kontaktujte nás e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Copyright © 2022 - created by Joomla4